Spoed

Vanaf 1 april 2021 zijn wij aangesloten bij de Tandartsenpost Eindhoven. Zij staan tot uw beschikking wanneer u een spoedgeval heeft buiten onze reguliere openingstijden om. Het team van de Tandartsenpost bestaat uit ervaren gediplomeerde tandartsen en assistentes.

Tel: 040-311 19 15.

Spoedbehandelingen worden door hen op afspraak uitgevoerd tijdens een dag- of avondconsult. Acute spoedbehandelingen worden, ook op afspraak, elk moment van de dag (en nacht) uitgevoerd. Voor eventuele vervolgbehandelingen, controles, preventie en reguliere behandelingen verwijzen zij u weer door naar ons.

Twijfelt u eraan of uw klacht een spoedgeval is, schroom dan niet om contact met de Tandartsenpost op te nemen; samen met hen kunt u de ernst van de klacht beoordelen. De Tandartsenpost is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 040-311 19 15.

De kosten van een consult bij Tandartsenpost Eindhoven variëren tussen de € 40,- en € 250,- en zijn afhankelijk van de eventuele behandeling. De betaling dient u na afloop ter plaatse te voldoen. Dit kan uitsluitend per pin of creditcard (contanten betalingen worden niet aanvaard). Na afloop van het consult ontvangt u een factuur van hen. Wanneer u verzekerd bent voor tandartsbehandelingen kunt u de factuur bij uw verzekeraar indienen.

Wilt u meer informatie over de Tandartsenpost Eindhoven neem dan een kijkje op de website: www.tandartsenposteindhoven.nl